07/05/2016

Velká změna II.

Když jsme před půl rokem informovali o Frodově odchodu, zvedla se vlna komentářů, jejichž pisatelé doufali, že se někdy vrátí. To se tehdy zdálo nemožné, ale nikdy neříkej nikdy, že?


Tímto vám tedy slavnostně oznamuje, že se Frodo vrátil. Přijal naši nabídku přidat se k nám a Mittalmar tak bude mít poprvé v dějinách čtyři provozovatele. Ano, Tani Čekanka přichází jako čtvrtý a poslední člen Mittalmaru. Jak moudře řekla Polly: "Tak jsme konečně zase čtyři… i když jsme nikdy čtyři nebyli."

Ovšem tato sestava celé čtyřky hobitů by měla být už finální, takže žádné další příchody moc neočekávejte. A odchody? O těch radši vůbec neuvažujme. Konečně se k nám přidal i Frodík a Mittalmar je celý. Poprvé od jeho vzniku :-).
A co to znamená prakticky? Především více obrázků a taky naději že Mittalmar přežije i nadále.

Další změna, které jste si možná mohli všimnout, je změna takové té ikonky u komentářů. Konečně jsme tuto vymoženost zavedli i my a naše komentáře budou odteď reprezentovány žlutým Mkem na zeleném pozadí. A třetí změna jsou rozcestníky. Protože ty minilé byly značně nedostačující, už několik týdnů pracují Polly a Tani na nových, takže můžete v nejbližší době čekat nové, krásné rozcestníky.


Za Mittalmar se tímto podepisují

Irith Zimostrázová alias Peregrin Bral
Polly Pantoflíčková jako Smělmír Brandorád
Pomněnka Brandorádová v roli Samvěda Křepelky
a konečně Tani Čekanka jako Frodo Pytlík



(

8 komentářů:

  1. Jsem si říkal, kdy vás omrzí komentovat nudným panáčkem/jiným nudným generickým avatarem. No a emko je logická volba, všechny čtyři hobity do malé ikonky asi nenarvete... mimochodem, gratulace. K tomu, že jste čtyři, samozřejmě   

    OdpovědětVymazat
  2. Super, jste skvělá čtyřka! Ať se vám na blogu daří a stále vás to baví :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taktéž gratuluju k větší redakci :)
    A taky ještě jednou dík za skvělý setkání v Brně! Doufám, že pošlete fotky

    OdpovědětVymazat
  4. Nejlepší je stejně Pollyina moudrá věta Myslím, že dokonale popisuje fakt, že tento počet vám byl souzen. Ledaže by se někdo objevil v roli Cvaliho. Je úžasné,jak se mittalmar takto vyvíjí a jediná malá vada na kráse je, že Taniin krásný blog nebude pokračovat. O to spíš se těším na nové obrázky (samozřejmě i od Polly a samozřejmě i na nové povídky, reportáže a projekty.) :)

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji k dalšímu členovi, Mittalmar je celý Ať se daří!

    OdpovědětVymazat
  6. Vendëa Lissësúl12 května, 2016 08:22

    Teď už jste komplet Hodně zdaru

    OdpovědětVymazat
  7. Pozdě, ale přece: gratuluju Frodíkovi i celému Mittalmaru, jsem vážně zvědavá, jak si blog povede pod taktovkou čtyř hobitů. Olorinu je mi taky líto, ale na druhou stranu- o Taniny obrázky nepřijdeme...

    OdpovědětVymazat
  8. [1]: Když nám nebylo jasné, jestli to pojme každého zvlášť nebo jedno pro všechny a pokud pro všechny, tak co tam dát.[2]: Děkujeme![3]: Fotky už někde jsou, ale na takovéhle věci se ptej Pomněnky.[4]: A pak ještě Folka [5]:[6]: Děkujeme za přízeň![7]: Jo, tak to já také I Teď je to občas na zabití

    OdpovědětVymazat