06/10/2018

Tolkien.cz

A na čem jsme to celé léto tak pracovali? Konečně Vám můžeme oznámit vyhlášení projektu, na kterém především Polly strávila hodiny a hodiny práce. A tím je kompletní obnova stránek české tolkienovské společnosti - tolkien.cz



Následující slova píše Irith.

Když jsem se téměř přesně před dvěma lety stala členem Rady SPDPJRRT, dostala jsem do své správy především tvorbu obsahu stránek. Tehdy byly webovky v dost zoufalém stavu, články byly zastaralé a bylo jich málo, prakticky nic se nedalo najít a design byl dosti zmatený. Záhy jsem udělala nějaké změny a začala psát články, nicméně začalo být jasné, že práce je tu mnohem víc. A ta čekala až na prázdniny po našem maturitním ročníku, kdy bude mít Polly, má oblíbená grafička, které v tomto absolutně věřím, dost času udělat návrh změn stránek.

Návrh byl vytvořen a posléze i v upravené podobě schválen Radou Společnosti. Polly strávila dlouhé hodiny jak děláním návrhu, tak i pak jeho realizací. Na stránkách proběhlo mnoho, opravdu mnoho změn. Některé viditelné na první pohled, některé skryté, ale můžete mi věřit, že práce na tom bylo mraky.

Na začátku září probíhala renovace stránek. Největší změnou je asi upravení hlavičky a loga, ale především předělání rozcestníků. Předchozí univerzální rozcestníky nahradily obrazy, které vytvořila Aegeri, nadaná výtvarnice a ilustrátorka- https://www.facebook.com/aegeri.art/

Když už web dostal nový kabátek, je na čase rozjet propagaci a vytvořit z něj stránku, která může opravdu zaštiťovat a reprezentovat českou tolkienistickou komunitu. Za tímto účelem byla vytvořena i facebooková stránka Společnosti.

Ale co je potřeba především, to je náplň stránek. A proto zde veřejně vyhlašuji, že tolkien.cz HLEDÁ REDAKTORY. Pisálky, kteří budou chtít tvořit obsah stránek, sledovat novinky, recenzovat literaturu a film, informovat o tom, co bude i co už bylo a pátrat v zákoutích geniálního světa jistého britského profesora!

Nesháním jen ověřené autory, důležité je nadšení pro věc. Počítám s tím, že bych hlavně na začátku texty korigovala a upravovala (sama dělám copywriting, takže s tímto opravdu nebude problém).

A co ty? Zkusíš to? Pokud ano, napiš do komentářů, nebo nejlépe na meil irith.zimostrazova@seznam.cz

Zároveň ale sháním i texty z přednášek, filozofická pojednání a podobné. Pokud jste vy sami autorem něčeho podobného, případně víte-li o něčem, nebojte se ozvat!

Žádné komentáře:

Okomentovat